Hotel Breskens

Hotel Breskens

Overnachten in een hotel Breskens Zeeland? Een dagje naar de Zeeuwse kust is leuk, maar wat dacht je van een overnachting in Breskens. Overnachten in hotel Breskens doe je al vanaf €112,- per nacht. Via onze site vindt je de aanbieders van hotels in Breskens. Welk hotel in Breskens zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt overnachten in Zeeuws vlaanderen. Vind jou gepaste last minute in Breskens!
Wij zochten het voor jou uit welke hotels en zijn en wat er te doen is.
Breskens is een vestigingsstad in west Zeeuws Vlaanderen die veel te bieden heeft. Winkels, gezellige terrasjes, veel verschillende restaurants en een rijke historie. Geniet in het vissersdorpje Breskens!

Hotels Breskens en omgeving

Trivago hotelkamers vergelijken

Breskens

vanaf €110,- 

Booking.com hotelkamers vergelijken

Breksens

vanaf €94,- 

Hotel De Milliano

Breskens

vanaf €109,- 

Hotel Scaldis

Breskens

vanaf €130,- 

Hotels Breskens en omgeving

Hotel Cadzand bad
Hotel Breskens, Hotels Breskens, overnachten breskens, last minute breskens
Hotel Sluis
Hotel Sluis, Hotels Sluis, Overnachten Sluis, slapen in sluis
Hotel Breskens

Breskens wat te doen

Overnachten in Breskens

Breskens leent zicht perfect voor één of meerdere overnachtingen. Bijvoorbeeld smiddags aankomen genieten van het strand daarna uzelf opfrissen in uw hotelkamer lekker uit eten op een terras en afsluiten met een strandwandeling. Klinkt goed!
 

Breskens wat te doen?

Breskens is de plek waar je moet zijn voor het schitterende strand. De vissersgeschiedenis ophalen in het visserijmuseum Breskens is ook zeker een must. Het Spuiplein Breskens is de afgelopen jaren volledig gerenoveerd.Het is getransformeerd naar een gezellig plein waar de vele restaurants en winkels u laten genieten aan de Zeeuwse kust.


Winkels Breskens

Winkels Breskens zijn voor het grootste deel te vinden op het Spuiplein en het Oranjeplein. Tijdens het seizoen zijn er ook tal van markten in Breskens. De data zijn te vinden op: Evenementen Breskens

 

Fietsverhuur Breskens

Bresken is een mooi vertrekpunt van veel fietsroutes in Zeeuws vlaanderen en Walcheren (Vlissingen, Zoutelande, Middelburg). Een fiets huren in Breskens en daarmee lekker richting Vlissingen (10 km), Groede (5 km), Cadzand bad (15 km) of Zoutelande (20 km) zijn zeer mooie ritten om te rijden. Richting de overkant kunt u met het fiets voet veer wat een leuke ervaring is! Ook kunt u één van de fietsroutes rijden waarbij de route wordt aangegeven met bordjes langs de weg. Dit zijn de zogenaamde knooppunt routes. In de meeste gevallen kunt u bij de receptie van u hotel de fiets routes verkrijgen. Of kijk op Route.nl ! 
Fiets verhuur in Breskens? Zie hieronder:

Fietsverhuur Breksen

Fietsen verhuur
Van Den Hemel Groede

Groede

Fietsen verhuur Bike Store Breskens

Breskens

vanaf €7,- 

Uitstapjes Breskens 

Mooi plekken om te winkelen vanuit Breksens zijn. Sluis, Brugge, Vlissingen, Middelburg, Goes. Deze plaatsen bieden tal van verschillende winkels en horeca gelegenheden en daarbij ook vele bezienswaardigheden.
  
 Wat te doen Breskens markten?

Maandag

 Breskens
Cadzand Bad
Hulst

Dinsdag

 Aardenburg
Sas van Gent

Woensdag

 Oostburg
Terneuzen

Donderdag

 Breskens
Hulst

Vrijdag

 Sluis
Terneuzen

Zaterdag

 IJzendijke
Terneuzen
Axel

Zondag

Koewacht