Hotel Sluis

Hotel Sluis

Overnachten in een hotel Sluis Zeeland? Een dagje Sluis is leuk, maar wat dacht je van een overnachting in Sluis. Overnachten in hotel Sluis doe je al vanaf €72,- per nacht. Via onze site vindt je de aanbieders van hotels in Sluis. Welk hotel in Sluis zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt overnachten in Zeeuws vlaanderen. Vind jou gepaste last minute in Sluis!
Wij zochten het voor jou uit welke hotels en zijn en wat er te doen is.
Sluis is een vestigingsstad in west Zeeuws Vlaanderen die veel te bieden heeft. Winkels, gezellige terrasjes, veel verschillende restaurants en een rijke historie. Ontdek en beleef Sluis

Hotels Sluis en omgeving

Trivago hotelkamers vergelijken

Sluis

vanaf €110,- 

Booking.com hotelkamers vergelijken

Sluis

vanaf €94,- 

Hotel Rivers

Sluis

vanaf €110,- 

Dikke van Dale Sluis Hotel

Sluis

vanaf €133,- 

Hotel Sanders de Pauw

Sluis

vanaf €72,- 

Hotel de Lindenhoeve

Sluis

vanaf €197,- 

Hotel Le Provencal

Sluis

vanaf €84,- 

Hotels Sluis en Omgeving

Hotel Sluis, Hotels Sluis, Overnachten Sluis, slapen in sluis
Hotel Breskens
Hotel Cadzand bad
Hotel Breskens, Hotels Breskens, overnachten breskens, last minute breskens
Hotel Sluis

Wat te doen in Sluis

Overnachten in Sluis

Sluis bad leent zicht perfect voor één of meerdere overnachtingen. Aankomen gelijk een wandeling over de wallen van Sluis uzelf opfrissen in uw hotelkamer uit eten, om vervolgens af te sluiten met een strandwandeling aan de zee in Cadzand bad. Wie had het over genieten?
 

Wat te doen in Sluis?

Sluis is de plek waar je moet zijn om te winkel en tussendoor te genieten van alle culinair goede restaurants. Mooie pleinen waar de historie in zijn waarde gelaten is waardoor de terrasjes echte gezellig en op zijn plaats zijn. Het centrum van Sluis is zo goed als vrij van auto’s waardoor lekker wandelen echt goed te doen is.


Sluis winkels

Winkels in Sluis zijn 7 dagen per week geopend. Wat? Jawel winkelen in Sluis kan 7 dagen per week! En tijdens de avondmarkten zijn de winkels extra lang geopend. Dit zijn 4 dinsdag avonden markten eind juli, begin augustus waar Sluis vol staat met marktkraampjes leuke activiteiten, en vermaak. 

 

Fietsverhuur in Sluis

Sluis is een mooi vertrekpunt van veel fietsroutes in Zeeuws vlaanderen. Een fiets huren in Sluis en daarmee lekker richting Damme (10 km), Knokke Heist (10 km), Cadzand bad (10 km) of Brugge (17 km) zijn zeer mooie ritten om te rijden. Ook kunt u één van de fietsroutes rijden waarbij de route wordt aangegeven met bordjes langs de weg. Dit zijn de zogenaamde knooppunt routes. In de meeste gevallen kunt u bij de receptie van u hotel de fiets routes verkrijgen. Of kijk op Route.nl ! 
Fiets verhuur in Sluis? Zie hieronder:

Fietsverhuur in Sluis

Fietsen verhuur
Van Den Hemel Groede

Groede

‘t Rinkeltje

Sluis

vanaf €6,- 

Uitstapjes Sluis 

Mooi plekken om te winkelen vanuit Sluis zijn. Brugge, Knokke Heist, Blankenberge, Gent. Deze plaatsen bieden tal van verschillende winkels en horeca gelegenheden  en daarbij ook vele bezienswaardigheden.
  
 Wat te doen in Sluis markten?

Maandag

Breskens
Cadzand Bad
Hulst

Dinsdag

Aardenburg
Sas van Gent

Woensdag

Oostburg
Terneuzen

Donderdag

Breskens
Hulst

Vrijdag

Sluis
Terneuzen

Zaterdag

IJzendijke
Terneuzen
Axel

Zondag

Koewacht